Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана разочарован от системата ВАР

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана разочарован от системата ВАР
Коментари Харесай

Конте: Кога ВАР ще вземе решение срещу някой голям отбор?

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана отчаян от системата ВАР след анулирания гол на Хари Кейн в добавеното време на мача против Спортинг Лисабон в Шампионската лига. Това попадение бе извънредно значимо за лондончани, тъй като с него те към този момент щяха да са се класирали за 1/8-финалите на шампионата.

" Има моменти, в които би трябвало да си най-малко малко образован и да видиш, че си отменил постоянен гол, тъй като той бе подобен. Топката бе пред Кейн. А по-късно и ВАР. Знам, че не би трябвало да разясня съдийските решения, само че ВАР този сезон и в Шампионската лига, и във Висшата лига е против нас. Нямаме никакъв шанс с него. Не знам за какво, само че до момента единствено на нас ни се е налагало да повтаряме дузпа. ВАР ни нанася съществени вреди. Искам да видя по какъв начин някой взема сходно решение против някой огромен тим във значим мач. Да, бих желал да видя дали ВАР би бил толкоз самоуверен ", стартира италианецът.

" Относно мача, през първото полувреме играхме на мудни обороти и Спортинг справедливо поведе. След представянето ни през втората част обаче ние заслужавахме да вземем трите точки. Заради това решение ще би трябвало да изчакаме последния мач с Марсилия. Не знам какво ще се случи идната седмица. Ако отпаднем, желая да видя каква ще е реакцията “, съобщи Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР