Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана доволен от победата с

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Антонио Конте: В миналото щяхме да загубим този мач

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Нотингам Форест като посетител. Наставникът призна, че успеха не е пристигнала елементарно. Според него отборът му е посочил, че израства, защото в предишното е щял да загуби тази среща.

" Това бе сложен мач, в действителност сложен. За пръв път играя на този стадион и не бе по никакъв начин елементарно за играчите. Имаше доста звук към терена. В някои моменти страдахме, само че работихме крепко, с цел да използваме свободните пространства и да сътворяваме проблеми на Форест. Не е елементарно да дойдеш тук и да вземеш трите точки. Мисля, че тимът ни се развива има още какво да подобряваме в разиграването на топката, само че като цяло съм удовлетворен ", съобщи Конте.

" Хубаво е, че спечелихме трите точки тук, в случай, че не създадохме доста голови благоприятни условия, а пропуснахме и дузпа. Това приказва добре за тима ни. В предишното щяхме да загубим този мач. Работим доста над душeвността на играчите. Менталният аспект е доста значим. Когато си мощен душевен, знаеш по какъв начин да оцеляваш в сложни обстановки. Ако не си мощен, ще страдаш ", счита италианецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР