Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте коментира победата с 2:0

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте коментира победата с 2:0
Коментари Харесай

Антонио Конте: Трябва да трупаме увереност

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте разяснява успеха с 2:0 над Марсилия в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

" Тези дни са специфични. Преди срещата си поговорихме с играчите, с цел да напомним каква работа свършихме през предишния сезон, какво жертвахме, с цел да стигнем дотук. Очаквахме сложен мач. Марсилия е мощен физически тим с много класа в състава си. През първото полувреме губехме доста единоборства.

Когато играеш против толкоз нападателен тим, би трябвало да умееш да задържаш топката. През второто полувреме се справихме по-добре. Марсилия е мощен тим и по тази причина за нас е значимо, че взехме трите точки и да стартираме шампионата добре. Трябва да трупаме убеденост, въпреки всичко те нямаха загуба от началото на сезона. Ричарлисон е в добра форма. Помня, когато подписа с нас и сподели: " Нямам самообладание да чуя химна на Шампионската лига ".

Когато състезател каже сходно нещо, това значи, че има голямо предпочитание и воля да играе в този шампионат. След два дни би трябвало да играем с Манчестър Сити. Затова е значимо да се възстановим добре. Те играха през вчерашния ден, тъй че ще имат ден повече отмора. По мое мнение това е доста значимо ", сподели Конте.
 Тотнъм - Марсилия 2:0 в Шампионската лига
Ричарлисон се отпуши за Тотнъм, 10 от Марсилия се пропукаха в края

Новото бразилско попълнение означи два гола за триумфа против французите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР