Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу заяви, че не е фен

...
Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу заяви, че не е фен
Коментари Харесай

Треньорът на Тотнъм: Никога не съм бил фен на ВАР

Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу съобщи, че не е почитател на системата за видеоарбитраж-ВАР, защото тя усложнява нещата, откакто неговият отбор бе миропомазан от неточност на съдиите в съботния конфликт с Ливърпул и реализира победа с 2:1 като хазаин в срещата от седмия кръг на Висшата лига.

" Мисля, че съм казвал, че в никакъв случай не съм бил симпатизант на системата още от въвеждането й ", сподели Постекоглу.

" Дори единствено поради това, че считам, че тя усложнява някои елементи на играта, които преди мислех, че са много безапелационни. Но виждам за какво беше неизбежно технологията да бъде въведена. Просто би трябвало да се оправим с това. Играта е изпълнена с исторически съдийски решения, които не бяха верни, само че всички ние приехме, че това е част от играта, тъй като имаме работа с човешки същества ", продължи Постекоглу.

" Мисля, че хората имат неправилното разбиране, че ВАР ще бъде непогрешим. Не мисля, че има някаква технология, тъй като огромна част от нашата игра не е фактическа. Всичко зависи от интерпретацията, а съдиите към момента са човешки същества. Когато поставяш толкоз висока летва на нещо, то непроменяемо ще се провали. Ако хората си мислят, че ВАР ще бъде нещо съвършено, това в никакъв случай няма да се случи ", сподели още наставникът на Тотнъм.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР