Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу вярва, че Тотнъм ще приключи

...
Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу вярва, че Тотнъм ще приключи
Коментари Харесай

Тотнъм ще бърза да привлече нови играчи още в началото на трансферния прозорец

Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу има вяра, че Тотнъм ще завърши зимната селекция още при започване на трансферния прозорец през януари.

Наставникът има съществени кадрови проблеми, откакто и централният бранител Кристиан Ромеро се контузи и ще отсъства от терените към месец. Ромеро се причислява към листата с контузени, който включва Мики ван де Вен, Родриго Бентанкур и Джеймс Мадисън, до момента в който идващия месец Ив Бисума, Папе Сар и капитанът Хюн-мин Сон също няма да бъдат разполагаем заради задължения за националните тимове на Купата на Африка и Азиатската купа.

" Очевидно е, че в случай че успеем да притеглим новите играчи рано, това ще бъде отлично за нас. Не единствено поради загубата на Ромеро, само че има цялостен месец - за какво да губим време? Хубаво е новите да дойдат по-бързо, с цел да имат време да се приспособяват към нашия жанр на игра. Така че, да, бих желал да създадем нещо при започване на прозореца ", сподели Постекоглу преди гостуването Брайтън довечера във Висшата лига.

" Шпорите " демонстрират интерес към бранителя на Ница Жан-Клер Тодибо, само че също по този начин имат дълъг лист от други цели в зоната на централния бранител.

" Все още сме разочаровани от загубите, само че най-важното е да се придържаме към нашия жанр на игра ", сподели Постекоглу.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР