Мениджърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, е

...
Мениджърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, е
Коментари Харесай

Гласят невиждано шоу за Джошуа - Пулев

Мениджърът на международния първенец Антъни Джошуа - Еди Хърн, е подготвен да провежда борбата с Кубрат Пулев даже и пред празни трибуни. Кобрта би трябвало да се изправи против британеца за поясите на WBA, WBO, IBO и IBF, като към този момент има разнообразни разновидности за осъществяване на дуела. Ако той остане в Англия, сигурно ще бъде пред празни трибуни, а варианти са още Саудитска Арабия и Хърватска.
 Кобрата и Джошуа се бият като гладиатори Според Хърн събитието може да се организира на стадиона на Тотнъм, а той е подготвен да го трансформира в нещо в действителност невиждано досега. Британецът счита да надскочи всички упования и да направи по този начин, че хората да има защо да дадат парите си. При състояние, че галавечерта е без аудитория, то Хърн се гласи за такива специфични резултати, с които да накара феновете да добият възприятието, все едно са на първия ред до кръга.
 Кубрат Пулев: Ще поразя Джошуа като ковид
" Готов съм на всичко. Разговаряме със Скай и Военновъздушни сили за разнообразни планове. Когато започнахме преди 5-6 седмици, приложения като " Зуум " бяха гражданска война, а в този момент всеки ги употребява и към този момент са скучни. Това значи, че би трябвало да минем на идващото равнище, да пресъдадем онлайн спорт по невиждана до момента система, все едно в действителност си там и усещаш безусловно от първо лице атмосферана. Да се приказва с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и отсега нататък ще има произшествия, които да ни стопират от директния контакт, по тази причина би трябвало да сме новаторски. И такива боксови вечери да бъдат налични.
 Открита подготовка на Кобрата и Фюри @@@

Баща ми споделя, че съм вманиачен, тъй като е рисковано, само че аз съм подготвен да го вършим. Ще има фойерверки, дронове на всички места, с които ще вършим картина от 360 градуса. Ако ще го вършим в интервал на карантина, би трябвало да е нещо, което ще смае сета ", споделя Хърн. Той ще се опита да дебютира с нововъведения за дуела сред Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е планувана за 4 юли в Манчестър пред празни трибуни и в случай че мине по проект, то идващото огромно събитие, което да се провежда по сходен модел, ще бъде борбата сред Кобрата и Джошуа. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР