Мениджърът на смята, че равенството, до което неговият отбор достигна

...
Мениджърът на смята, че равенството, до което неговият отбор достигна
Коментари Харесай

Роджърс: Равенството е най-малкото, което заслужавахме

Мениджърът на счита, че равенството, до което неговият тим доближи в края на дуела против (2:2), е най-малкото, което играчите му са заслужавали да реализират предвид на представянето им. Според северноирландецът Лестър е бил по-добрият тим през първото полувреме и това, че не е изгубил вярата си, откакто изоставаше на два пъти в резултата, е доказателство за характера на футболистите.

" Мисля, че това бе един добър мач сред два атакуващи тима. Имаше доста положителни неща в нашата игра. Защитата и контра-пресата бяха доста положителни. Такива, каквито би трябвало да бъдат против тим като Манчестър Юнайтед, който пробива толкоз бързо.

Изоставахме с 1:2, само че не загубихме възторг и убеденост. Да изоставаш против тим, който играе толкоз добре, и да не се предадеш, демонстрира какъв нрав имат тези играчи. Мисля, че точката е най-малкото, което заслужавахме.

имаше опция в самото начало, само че по-късно мисля, че бяхме по-добрият тим през първото полувреме. В някои обстановки шансът ни обърна тил. Варди сподели, че е изпълнител от топ класа ", съобщи Роджърс. Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Лестър Сити 2:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР