Мениджърът на следи внимателно ситуацията с халфа на . Специалистът

...
Мениджърът на следи внимателно ситуацията с халфа на . Специалистът
Коментари Харесай

Гуардиола готов да върне Азар в Англия

Мениджърът на следи деликатно обстановката с халфа на. Специалистът има предпочитание да притегли белгиеца на " Етихад ", в случай че се отвори такава опция, твърди " Okdiario ".

Азар по този начин и не съумя да покаже най-хубавото, на което е кадърен, след прехвърлянето си от в Реал преди година и половина за 130 милиона паунда. 29-годишният състезател е преследван от травми и по този начин и не може да влезе в оптимална форма. Затова все по-често се появяват клюки, че той може и да си тръгне от " ".

В същото време Гуардиола от дълго време има интерес към Азар. Независимо от проблемите му в Мадрид, той продължава да има вяра, че белгиецът е топ състезател и е подготвен да го върне в Англия и да му даде късмет да възроди кариерата си.

Преди време Пеп бе споделил много ласкави думи за Азар: " Той е не просто топ състезател, той е даже едно равнище от горната страна. Това, което видяхме в Англия... той е международна класа. Целият свят знае, че всеки футболист има потребност от акомодация, когато отива в нов тим ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР