Мениджърът на Селтик Брендан Роджърс е избор номер 1 на

...
Мениджърът на Селтик Брендан Роджърс е избор номер 1 на
Коментари Харесай

Лестър иска да вземе мениджъра на Селтик

Мениджърът на Селтик Брендан Роджърс е избор номер 1 на управлението на Лестър Сити за нов ментор на отбора, откакто през вчерашния ден " лисиците " уволниха Клод Пюел. Френският експерт бе освободен от поста си след тежката домакинска загуба с 1:4 от Кристъл Палас в събота, а босовете на отбора незабавно започнаха развой на търсене на нов треньор.

Според таблоида " Сън " първи избор на шефовете на Лестър е Брендан Роджърс, който се показва мощно отпред на Селтик в последните години. Според изданието " лисиците " са подготвени да платят 6 милиона паунда на Селтик за прекратяването на контракта на Роджърс. Самият той отхвърли да разяснява тематиката преди вчерашния дуел на " детелините " с Мадъруел от Висшата лига на Шотландия. " В последните две години и половина са ми задавали много сходни въпроси и аз постоянно съм бил пределно явен, че моята работа е да бъда съсредоточен върху нашите мачове. Аз мисля единствено за Селтик ", сподели Роджърс.

Селтик е безапелационен водач в шампионата на Шотландия, като има преднина от осем точки пред втория Глазгоу Рейнджърс, който е воден от легендата на Ливърпул Стивън Джерард. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР