Мениджърът на Селтик Анге Постекоглу е информирал ръководството на шотландския

...
Мениджърът на Селтик Анге Постекоглу е информирал ръководството на шотландския
Коментари Харесай

Мениджърът на Селтик е информирал “детелините”, че иска да поеме Тотнъм

Мениджърът на Селтик Анге Постекоглу е уведомил управлението на шотландския гранд, че желае да отиде в Тотнъм, оповестява “Дейли Мейл ”.

Според информациите 57-годишният експерт е споделил на шефовете и сътрудниците си, в това число главния акционер Дермот Дезмънд, за желанието си да се причисли към " шпорите ". Мениджърът на Селтик е декларирал също, че би желал помощникът му Джон Кенеди да пристигна с него в клуба от Премиър лийг.

Постекоглу се трансформира във любимец за мениджърския пост в Тотнъм. Под негово управление Селтик реализира требъл през този сезон, като игра и атрактивен футбол, което се е понравило на президента на Тотнъм Даниел Леви.

Сега " шпорите " се надяват да реализират прогрес по привличането на стремежи от тях управител, откакто получат позволение и проведат заключителни диалози. Австралиецът Постекоглу има редица титли и преди Селтик, като е печелил шампионски трофеи с локалните Бризбейн Роар и Саут Мелбърн, както и с японския Йокохама Маринос.

Той класира и националния тим на Австралия на Мондиал 2014, където отборът записа три загуби в груповата фаза. След това Постекоглу печели с “кенгурата ” Азиатската купа през 2015 година и класира отбора за Световното в Русия през 2018 година, само че напуща поста в края на миналата 2017 година. Специалистът пое мениджърския пост в Селтик през юни 2021 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР