Мениджърът на Рома - Жозе Моуриньо говори пред медиите преди

...
Мениджърът на Рома - Жозе Моуриньо говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Моуриньо: За разлика от нас, Лудогорец ще играе за два резултата

Мениджърът на Рома - Жозе Моуриньо приказва пред медиите преди утрешния мач в шампионата Лига Европа сред Рома и Лудогорец, след който ще стане ясно кой от двата тима в каква посока ще продължи напролет.
 Козмин Моци преди мача с Рома: Ние не знаем да играем за еднакъв или по различен метод, излизаме за победа
Козмин Моци преди мача с Рома: Ние не знаем да играем за еднакъв или по различен метод, излизаме за победа

Той приказва преди заминаването на " орлите "

" Ако не спечелим, отиваме в Лигата на конференциите. Но ние не желаеме, а се целим в плейофите. Ако мислим по този начин, това е мач единствено с един вероятен резултат и това е победа.

Очаквам сложен мач поради напрежението и поради противник, който към този момент ни победи в среща, когато играхме съществено. Бях сменил единствено вратаря. Ако създадем тази атмосфера като предходната година с Будьо, Лестър и Витес, и комбинираме желанието на момчетата да продължат в това съревнование, тогава можем да го създадем - да ги отстраним, съобщи португалският експерт.

За разлика от нас, Лудогорец ще играят за два резултата и това явно е огромната разлика. Те са рискови на контраофанзива, имат бързи играчи и по тази причина могат да се пазят повече. Ние ще играем единствено за един краен излаз от този мач и може би е по-добре за нас. Знаем, че би трябвало да се потрудим. Но имаме един огромен стадион зад тила си като поддръжка.

Амбицията ни не е да спечелим още веднъж Лигата на Конференциите, а да отидем в плейофите. И това не е единствено при нас, а за доста тимове, които са основани за Шампионската лига, само че по една или друга причина са в този шампионат. Няма да е елементарен мач за нас, само че и няма да е елементарен мач за Лудогорец. Победата ще ни вдъхне още самочувствие след провалянето от Наполи, тъй като ние желаеме да бъдем напред и в Серия А ", съобщи Специалния.
 Лудогорец към този момент е в Рим
Лудогорец към този момент е в Рим

Разградчани кацнаха на летище " Фюмичино " с под наем полет от Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР