Мениджърът на редица ММА бойци Али Абделазиз разкри, че има

...
Мениджърът на редица ММА бойци Али Абделазиз разкри, че има
Коментари Харесай

ММА мениджър: Волкановски беше по-тежък от Махачев в деня на двубоя

Мениджърът на редица ММА бойци Али Абделазиз разкри, че има информация за килограмите в деня на борбата на първенците Александър Волкановски и Ислам Махачев. Последните двама премериха сили в борба за пояса при 70-килограмовите през февруари. Волкановски се качи в горната категория, с цел да провокира Махачев и беше покрай това да му отнеме купата.

След провалянето от щаба на Волкановски се изстреляха обвинявания към Махачев, че е употребявал неразрешени интравенозни вливания, които са създали разликата в килограмите и силата сред двамата още по-голяма. Ето по какъв начин Абделазиз разяснява това.

“Знам от UFC, че Волкановски е бил с кг по-тежък от Ислам в деня на дуела. И те приказват за потребление на системи? Ислам не е имал никакви вливания. Може би някой различен е имал, само че не и той ”, съобщи Абделазиз пред “The Schmo ”.
 Ислам Махачев с сложна и спорна победа над Алекс Волкановски на UFC 284 Ислам Махачев с сложна и спорна победа над Алекс Волкановски на UFC 284
След оспорваната борба сред първенците почитатели и специалисти желаеха да видят реванш, само че мениджърът на Махачев е на мнение, че втори пердах с Волк не е приоритет в кариерата на дагестанеца.

“Ислам няма какво да печели от подобен дуел. Бихме се с Волкановски единствено тъй като той беше номер едно в ранклистата, само че приказките на тима му по-скоро ме накараха да размисля. Махачев би трябвало да отбрани пояса си против Бенели Дариуш. Ако продължи да побеждава, ще се качи в горната категория. Казвам ви, че Дариуш е най-трудният дуел за Махачев. И двамата с Хабиб сме на това мнение ”

Алекс Волкановски към този момент има плануван дуел назад при 66-килограмовите. Той ще мери сили с Яир Родригес на 8-и юли на събитието UFC 290.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР