Мениджърът на РБ Лайпциг - Марко Розе, пое отговорността за

...
Мениджърът на РБ Лайпциг - Марко Розе, пое отговорността за
Коментари Харесай

Марко Розе пое отговорност за разгрома от Манчестър Сити

Мениджърът на Република България Лайпциг - Марко Розе, пое отговорността за тежкото проваляне от Манчестър Сити с 0:7 в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига на стадион “Етихад ”.

" Така и не влязохме в мача. Това е моя отговорност. Допускаме головете по метод, който прави всичко малко горчиво. Сити заслужаваше успеха повече ", разяснява Розе след мача

“Гражданите ” поведоха в 22-ата минута и още преди края на първото полувреме към този момент водеха с 3:0. Съвсем скоро след подновяването на играта вкараха още три гола, а секунди преди последния съдийския сигнал означиха още един.

" Бяхме изключително зле в отбрана. И го направихме в мач от 1/8-финалите на Шампионската лига. Те от своя страна трансформираха няколко неща в пресата си спрямо второто полувреме в Лайпциг и това беше нещо, което не чакахме ", добави Розе.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Освен многото голове и късото време, за които ги получиха, германците би следвало да са обезпокоени, че пет от тези седем гола бяха маркирани от един-единствен състезател - Ерлинг Холанд. Нещо, което не бе ставало в Шампионската лига от октомври 2014 година

" Познавам Ерлинг доста добре, познавам качествата му. Когато Ерлинг е покрай гола, той желае да вкара. А през днешния ден вкара цели пет ", сподели още Розе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР