Мениджърът на разкри, че трима играчи са аут за предстоящия

...
Мениджърът на разкри, че трима играчи са аут за предстоящия
Коментари Харесай

Кристъл Палас без трима бранители за домакинството на Лийдс

Мениджърът на разкри, че трима играчи са навън за идния домашен мач с в събота от осмия кръг на Висшата лига. Бранителите, Тайрик Мичъл и няма да попаднат в сметките на Ходжсън за срещата. За Мичъл това ще бъде втори следващ пропуснат мач след провалянето с 0:2 от преди седмица, за Уорд - трети, до момента в който Томкинс към момента не е играл през този сезон.

73-годишният Ходжсън, който е най-възрастният управител във Висшата лига, добави, че няма самообладание за утрешния мач, защото за първи път в богата си треньорска кариера ще се изправи против, различен деец в треньорската специалност.

" Марсело е човек, който реализира съществени триумфи, откогато оглави Лийдс. Неговото предопределение въодушеви тима. Никога не съм се изправял против него за жалост, само че чакам с неспокойствие да го срещна на следващия ден ", сподели Ходжсън.

" Лийдс е тим, който бързо прелива от нахлуване в отбрана и назад с огромен брой играчи. Това е техният жанр на игра и ние би трябвало да се оправим с това ", добави англичанинът.

В класирането Кристъл Палас и Лийдс заемат 13-о и 12-о място надлежно, като и двата тима имат по 10 извоювани точки.
Премиър лийг 8 кръг, събота 7 ноември  Кристъл Палас 17:00предстои  Лийдс Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР