Мениджърът на призна, че отборът не се представя на нивото,

...
Мениджърът на призна, че отборът не се представя на нивото,
Коментари Харесай

Клоп: Не е станала катастрофа, просто не сме перфектни

Мениджърът на призна, че тимът не се показва на равнището, на което би трябвало да бъде. Германецът добави, че този сезон мърсисайдци ги чака друго предизвикателство в борбата за купата.

" Нещата се трансформират непрекъснато, тъй като е толкоз оспорвано. Това прави борбата за купата друга тази година. Трябва да сме подготвени. Знам, че в този бизнес единствено резултатите имат значение, само че имаш потребност от положително показване преди резултата. Последното беше положително (0:0 против Ман Юнайтед) ", показа Клоп.

" Who is fatigue? "

Jurgen Klopp rejects the idea that his squad is 'a fancy word for tired' as they push to retain their Premier League title
— The Sun Football (@TheSunFootball)
Ливърпул падна до четвъртото място, а в последните си три срещи в шампионата не е отбелязал гол. " Не вкарваме доста, само че това не значи, че представянето ни е по-слабо. Не постоянно повода е в метода, става дума и за другия тим. Знаем, че не сме там, където желаеме да бъдем, само че аргументите не са прекомерно значими. Просто продължаваме да се борим. Хората не са удовлетворени от играта, когато ги няма резултатите. Трябва да играем нашия футбол на високо равнище. Във фаза офанзива не го вършим ", добави той.

Утре Ливърпул посреща, а в неделя гостува на в среща от Купата на Англия. Клоп загатна, че за тези дуели е допустимо да разчита на, който е възобновен.

" Жоел Матип тренира наедно с останалите и ще вземем решение за него. е на няколко седмици от завръщане. Няма да е в идващите мачове. Той има потребност от време ", изясни мениджърът.

The boss provides an update on Matip and Jota ahead of...
— Liverpool FC (@LFC)
" Никой не е изтощен. Свежи сме, доколкото е допустимо. Няма тим, който може да се пази през целия мач. Другите тимове знаят какво вършат. Трябва да се възползваме по-добре от възможностите ни за гол ", сподели още той и добави: " Чух някъде, че би трябвало да градим отначало тима. Светът е бясно място сега и освен поради пандемията. Никой към този момент няма време. Трябва да променим това посредством играта си, не с думи ".

" Ако желаеме да запазим купата, би трябвало да сме покрай съвършенство. Няма съвършен сезон, всички тимове имат спадове. Трябва да сме спокойни. Не е станала злополука, просто не сме съвършени ",
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР