Мениджърът на планира да продаде през лятото един от двамата

...
Мениджърът на планира да продаде през лятото един от двамата
Коментари Харесай

Солскяер планира да продаде един от двамата си основни вратари

Мениджърът на възнамерява да продаде през лятото един от двамата си съществени вратари, които сега се борят за титулярно място. Според " Сън " мениджърът към момента не е решил кой всред и да задържи, само че към този момент търси различен вратар, който да е склонен с ролята на запаса на този, който остане на " ". Хендерсън сигурно не желае да бъде просто опция на Де Хеа и да играе доста по-рядко от испанеца. Според " Сън " Солскяер е споделил на англичанина, че единствено един от двамата ще остане в тима през идващия сезон.

Хендерсън се показва добре в случаите, в които получава късмет. Де Хеа пък е един от най-постоянните играчи на Юнайтед години наред, въпреки че в последните два сезона постоянно получава рецензии за представянето си. Хендерсън е със седем години по-млад от Де Хеа, тъй че това е още един плюс в негова употребява, защото клубът може да разчита на него за дълго време напред.

Разбира се, съществува и вид Хендерсън още веднъж да бъде пратен чартърен в различен тим за идващия сезон, само че той е по-малко евентуален.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР