Мениджърът на остана доволен от победата с 3:1 над .

...
Мениджърът на остана доволен от победата с 3:1 над .
Коментари Харесай

Солскяер: Показваме все по-голямо постоянство

Мениджърът на остана удовлетворен от успеха с 3:1 над. Това бе пети следващ триумф за " Червените дяволи " като посетител, като във всеки от тези дуели отборът трябваше да прави поврат. Наставнитък обаче е удовлетворен от характера на тима и счита, че той демонстрира все по-голямо неизменност.

" Разбира се, че съм доста, доста удовлетворен от формата ни като посетител. Смятам, че и като домакини се оправяме добре. Показваме все по-голямо неизменност. Научихме се по какъв начин да печелим сходни мачове, които губим с 0:1, 0:2. Играчите не губят религия и демонстрират темперамент, а това е значимо. Далеч от вкъщи демонстрираме огромен темперамент и религия. Пет пъти съумяваме да реализираме поврат, което е ужасно ", счита Солскяер.

" В края на сезона никой няма да се интересува по какъв начин сме играли. Знаем, че има неща, които да подобряваме, като някои обикновени пасове през първото полувреме. Но през втората част разтеглихме повече играта, започнахме с включванията от задни позиции. Качеството бе доста по-добро, а головете бяха страхотни ", счита Солскяер.

Премиър лийг 11 кръг, събота 5 декември  Уест Хам 1:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР