Мениджърът на остана доволен от минималната победа с 1:0 над

...
Мениджърът на остана доволен от минималната победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Солскяер: Важно бе да се отдалечим от Уест Хам

Мениджърът на остана удовлетворен от минималната победа с 1:0 над. Това бе директен конфликт сред два от тимовете, борещи се за място в топ 4. Затова норвежецът е удовлетворен, че отборът му дръпна с още три точки пред " Чуковете ".

" Това бе значима седмица за нас. Последните ни мачове в шампионата бяха съществени конфликти в челото на класирането и бе значимо да натрупаме инерция. Сега успяхме да се отдалечим от Уест Хам, което бе значимо. Искаме да създадем повече от това, което постигнахме предишния сезон. Искаме да стигнем до финала в Лига Европа, желаеме да приключим по-нагоре в класирането в шампионата. Затова тази седмица бе толкоз значима. Доволен съм от реакцията на футболистите след късното равнене в мача с. Доволен съм, тъй като сходни мачове могат да имат непредвидим резултат. Смятам, че изглеждахме по този начин, както всеки би желал. Момчетата демонстрираха какво могат, изключително в първите 15-20 минути - може би бяхме малко превъзбудени и ни липсваше самообладание. Иначе отношението ни бе вярно. Постепенно успяхме да увеличим натиска и по този начин стигнахме до триумфа ", съобщи Солскяер.

Специалистът разяснява и идния реванш с Милан.

" Очаквам няколко от контузените играчи да се възстановят за този мач. Очаквам Кавани и Марсиал да са подготвени, същои Ван де Беек. Дори и Погба може да пътува за Милано, а и изолацията на Де Хеа завърши, тъй че ще имам много по-голям избор. Видяхте, че през днешния ден имахме двама вратари на скамейката, тъй че ще е добре, че всички тези футболисти се завръщат ", добави наставникът.

Премиър лийг 28 кръг, неделя 14 март  Манчестър Юнайтед 1:0краен резулат  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР