Мениджърът на - , определи двубоя срещу от елиминациите в

...
Мениджърът на - , определи двубоя срещу от елиминациите в
Коментари Харесай

Артета: Трябва да гледаме мач за мач, с Бенфика ще е като финал

Мениджърът на -, дефинира дуела против от елиминациите в Лига Европа като " край ". Късно нощес лондончани изгубиха с 0:1 против водача в класирането в британския шампионат и възможностите им за класиране в топ четири остават минимални. " Артилеристите " могат да се класират в Шампионската лига след вероятно продобиване на Лига Европа.

" Лига Европа постоянно е бил в действителност значим шампионат, само че всяко проваляне шампионата ще ни сложи в сложна позиция. Трябва да играем мач за мач, имаме потребност от поредност от победи. Допуснахме някои провали и не желаеме това да се случва повече. Имаме край в четвъртък, тъй като желаеме да продължим в шампионата. Трябва да спим, да се храним и няма да имаме задоволително време да упражняваме. Веднага по-късно пътуваме ", разяснява Артета.

Бенфика и Арсенал приключиха наедно 1:1 в първата среща сред двата тима. Очаква се испанският експерт да направи промени в състава на лондончани за дуела двубоя с " орлите " от Лисабон. Арсенал ще одобри Бенфика в Гърция поради рестриктивните мерки по време на пандемията от ковид. Миналата седмица противниците играха един против различен в Рим.
Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 25 февруари  Арсенал 19:55предстои  Бенфика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР