Мениджърът на обмисля интересни варианти, с които да подсили атаката

...
Мениджърът на обмисля интересни варианти, с които да подсили атаката
Коментари Харесай

Много интересни опции за атаката на Сити, ако планът с Холанд не успее

Мениджърът на обмисля забавни разновидности, с които да укрепи офанзивата на тима през лятото и в същото време да открие непрекъснат заместител на. В последното време се, че приказва, че цел №1 за тази зона е головата машина на. The Athletic обаче посочва две други варианти, които са доста забавни и заради обстоятелството, че става дума за някогашни играчи на огромните противници на Сити - и.

Според изданието най-хубавите благоприятни условия за клуба от " Етихад " са голмайсторът на и водачът на. Двамата се показват доста мощно, откакто напуснаха някогашните си клубове в Англия, а измежду огромните им преимущества е и фактът, че няма да имат потребност от акомодация към футбола в Премиър лийг. Белгиецът означи 54 гола в 78 мача в Серия " А " след прехвърлянето си от Манчестър Юнайтед, до момента в който Ингс осъществя 25 попадения във Висшата лига през предишния сезон, а през тази акция към този момент има седем гола, макар че пропусна значително мачове поради травма.

Гуардиола на процедура не може да разчита на Агуеро през този сезон поради перманентните проблеми на 32-годишния аржентинец, който най-вероятно ще напусне през лятото. пък не съумява пълноценно да го замести. Неслучайно Гуардиола взема решение във значимите мачове да не употребява въобще характерен нападател. Такъв бе казусът и при вчерашната победа над Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР