Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че липсата на трофеи

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че липсата на трофеи
Коментари Харесай

Еди Хау: Искам да сложа край на липсата на трофеи в Нюкасъл

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау съобщи, че неналичието на титли дълго време би трябвало да се одобри като " мотор към триумфи, а не като задължение ". Свраките, които не са печелили нищо от Купата на Панаирните градове през 1969-а година, са се радвали тук-там почва даже още по-рано - те имат Купа на Англия през 1955-а. Така сушата откъм титли при тях е към този момент с размер на 53 години.

А на следващия ден посрещат Кристъл Палас на своя Сейнт Джеймсис Парк Кристъл Палас в третия кръг на шампионата за Купата на Лигата.

Големи имена идваха и си отиваха от този клуб, само че никакво значимо отличие не беше импортирано в клубната витрина, сериозните триумфи убягваха на клуба и старши треньорът Хау обезверено желае да се оправи с това. Очакванията са огромни, откакто тимът беше стихотворец от богатите арабски вложители. Все отново предходната година те трябваше да се спасят от изпадане, а в този момент след впечатляващ рейд се настаниха в горната част на класирането.

Попитан дали неналичието на титли в композиция с финансови благоприятни условия е " задължение ", треньорът отговори: " Не знам дали задължение е вярната дума. Опитвам се да виждам на този въпрос от различен ъгъл. Тъй като това не е правено от много време и ние имаме късмет да създадем наша, нова история. И да оставим някакво завещание, печелейки нещо ".

" Това би трябвало да го приемем като мотор за триумфи, като мотивация, а не като напън, който е отрицателен за нас, добавя мениджърът.

Хау не крие упоритостта си той да постави завършек на неналичието на титли, продължаваща повече от половин век. И това внезапно контрастира с изявленията на предходния притежател Майк Ашли, който постоянно наблягаше по какъв начин е значимо да се оцелее във Висшата лига.

" Където и да отидеш, искаш да оставиш своя отпечатък по позитивен метод, надяваме се и за бъдещето, тъй като Нюкасъл ще живее още доста, доста години. Искаш да бъдеш запомнен като човек, който се е грижил за клуба и когато си тръгнеш, да си направил този отбор-добро място за работа, разсъждава метафизичен треньорът.

" Не знам къде ще стигнем този сезон, само че сигурно се надявам да е по-добре от предходния. Не можеш да предвидиш футбола и по тази причина всички обичат играта толкоз доста. Защото в никакъв случай не можеш да кажеш какво ще се случи. Единственото нещо, което можем да направляваме, е равнището на напъните ни и нашата ангажираност към това, което вършим, добавя наставникът.
 Нюкасъл победи Саутхямптън с 4:1
Нюкасъл се наложи безапелационно над Саутхямптън

В другия мач Уест Хям загуби от Кристъл Палас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР