Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че новият статут на

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че новият статут на
Коментари Харесай

Хау: Ситуацията ще става по-трудна за нас

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че новият статут на тима като опасност за огромните тимове във Висшата лига може да докара до усложнения в бъдеще, написа организация ДПА. Финалистът за Купата на лигата в Англия притегли Андъни Гордън от Евертън и Харисън Ашби от Уест Хам през януари, само че не съумя да вземе Конър Галахър откакто Челси отхвърли да го пусне в един от противниците си за топ 6 във Висшата лига. 

Попитан дали други клубове към този момент виждат Нюкасъл като сериозна конкуренция, Хау отговори: „ Мисля, че обстановката ще става по-трудна за нас. Зависи от играча и от клуба, само че сме наясно, че гледат на нас по друг метод през сегашния сезон спрямо предишния. Това е нещо, с което ще би трябвало да свикнем “. Нюкасъл ще би трябвало да се приспособи към измененията на разнообразни фронтове откакто стигна до първи край за клуба от 199 година насам след успеха си над Саутхамптън в полуфиналите на шампионата за Купата на лигата. 
 Нюкасъл не позволи изненада и стигна до мечтания край Нюкасъл не позволи изненада и стигна до мечтания край
Тимът приема Уест Хам в събота в дуел от Висшата лига, където заема трета позиция във краткотрайното класиране с 39 точки, колкото има и четвъртият Манчестър Юнайтед. Хау акцентира, че тимът би трябвало да схване настройката на огромен клуб, който се бори по едно и също време на два фронта. 
 

„ Изпълнихме нашите лични упования, а в този момент обръщаме внимание на друг шампионат, в който също желаеме да напредваме “, изясни мениджърът на Нюкасъл. Той добави, че присъединяване на Александър Исак в мача против Уест Хам е под въпрос след удара в главата, който получи по-рано през седмицата. „ Той имаше леки признаци на разтърсване, тъй че следваме протокола. Не е несъмнено дали ще може да играе, само че се усеща добре “, добави Еди Хау.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР