Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че клубът не може

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че клубът не може
Коментари Харесай

Еди Хау разкри дали Нюкасъл може да привлече Роналдо или Неймар

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че клубът не може да се бори за суперзвезди, като Кристиано Роналдо или Неймар, макар спекулациите в медиите, заяви ДПА. " Свраките " се свързват с многомилионни прехвърляния още от момента, в който консорциумът от Саудитска Арабия пое клуба от " Сейнт Джеймсис Парк " през октомври 2021 година.

Нюкасъл, чийто главен акционер е Обществен обществен фонд от Саудитска Арабия, който държи 80% от акциите, е вложил 250 милиона паунда в нови играчи за последните три трансферни прозореца.
 Нюкасъл победи Саутхямптън с 3:1 в мач от 33-ия кръг на Серия А
Нюкасъл съвсем си обезпечи място в Топ 4 след триумф над Саутхямптън

" Светците " наподобяват обречени на изпадане в Чемпиъншип, защото са последни с 24 точки

" По-добре е да открием най-хубавите футболисти, в сравнение с откакто се появят на международната сцена ", сподели Хауи, който постоянно е изтъквал и финансовия феърплей. " Ние не сме покрай това да си позволим тези играчи, в случай че са най-хубавите в света. Никога няма да бъдем в положение да си позволим тези прехвърляния и заплати и за това би трябвало да ги открием като млади и да ги развием ", добави той.

Политиката на Нюкасъл стартира с привличането на Ник Поуп и Кирън Трипиър за относително дребни суми и продължи с по-сериозни вложения в играчи, като Бруно Гимараеш, Свен Ботман, Александър Исак и Антъни Гордън.
 Еди Хау: Гледат на нас по друг метод
Еди Хау: Гледат на нас по друг метод

Ето какво сподели

Но откакто тимът е на трето място във Висшата лига преди конфликта в Арсенал, Хауи счита, че е неизбежно тимът да е свързван с огромни имена.

" Спекулации има от първия ден на договорката при нас. Всеки свързваше огромните имена във футбола с Нюкасъл. Но ние не привличаме по този метод. Не можем да привличаме по този начин финансово, само че ни трябват и точните хора и играчи. Трансферният пазар е мъчно решение, не можеш просто да харесах име и до го доведеш. Има доста въпроси какво можем да създадем финансово ", сподели мениджърът.
 Еди Хау отхвърли информациите, че Роналдо ще играе за Нюкасъл
Еди Хау отхвърли информациите, че Роналдо ще играе за Нюкасъл

Наскоро португалецът мина в тима от Саудитска Арабия

" Роналдо и Неймар са невероятни играчи. Но управлението и аз знаем какво можем и какво не можем на пазара ", приключи Хауи.

Неговият коментар пристигна на фона на информацията, че Лионел Меси може да завоюва 320 милиона паунда за година в Саудитска Арабия или 15 милиона повече, в сравнение с фондът заплати за Нюкасъл.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР