Мениджърът на може да е затегнал защитата на отбора, но

...
Мениджърът на може да е затегнал защитата на отбора, но
Коментари Харесай

От Астън Вила обвиняват игра за изтичането на информация от клуба, забраниха я на играчите

Мениджърът на може да е стегнал отбраната на тима, само че в този момент ще би трябвало да " запуши теч " в клуба си, откакто новината за травмата на се популяризира в обществените мрежи скорострелно преди провалянето при семейството против (1:2) в неделя.

Дори в някои британски медии се появи доктрина, че един от виновниците за случилото се са няколко чиновници на клуба, които са извадили играча от съставите си в известната игра Fantasy football. Вестник " Таймс " заяви през вчерашния ден, че играчите на Вила са към този момент получили възбрана да вземат участие в известната игра, заради опасения по отношение на приключването на вести.

Състезателите в онлайн играта основават тим от същински играчи и събират точки, когато вкарват голове, вършат спасявания или дават асистенции. Профил в " Twitter " уточни, че, Конър Хурихейн и, както и двама чиновници на Астън Вила са махнали Грийлиш от своите виртуални тимове преди крайния период за трансфер в играта, който е бил до петък.

Звездата на отбора пропусна срещата заради лека травма на крайници, като Смит съобщи след мача, че британският национал изпитва дискомфорт по време на тренировки и казусът не е " рецидив на остаряла травма и не е дълготраен ".

" Бях наясно, че в обществените медии имаше клюки, че няма да играе. Ако излиза от нашата подготвителна база, тогава ще схвана от кое място идва и ще взема ограничения. Това е нещо, от което не съм удовлетворен и ще стигнем до дъното.
Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Астън Вила 1:2краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР