Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Юрген Клоп не спести добрите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Юрген Клоп не спести добрите
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Никога не съм мислил, че ще имам 1000 мача като мениджър на Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Юрген Клоп не спести положителните си думи по адрес на Челси. Утре експертът ще отпразнува мач номер 1000 на треньорската пейка, откакто изведе точно против " сините " от Лондон.

" Това е полуда. Никога не съм мислил, че ще стигна до сходен номер. Три фантастични клуба ми дадоха опция да правя работата си. Наистина съм късметлия. Все още се любувам на работата. Повечето от времето нещата се развиваха в вярната посока. Това, което научаваш, е да решаваш футболни проблеми. За мен това е най-хубавата работа в света.

Челси е единственият тим с сходен лист с травми. Те обаче не престават да играят добър футбол. Когато не се възползваш от възможностите си, а противниците употребяват техните, това е добър знак за неприятен интервал. Проблемът на Греъм Потър е, че е англичанин, и това води до повече рецензии. Арсенал заслужава позицията си, само че в случай че при тях махнете петима играчи, обстановката може да е друга.

Не виждам вложенията да спрат в бъдеще, което значи, че и ние би трябвало да го вършим. Аз имам вяра в треньорството, развиването и построяването на един тим. Има други мениджъри, които са положителни и имат вяра в същото нещо. Ако те стартират да харчат, а ти не го правиш, имаш проблем. Не съм сигурен, че Челси може да го прави в идващите 10 години.

Дарвин Нунес е възобновен и ще бъде на линия за дуела с Челси. Имаме потребност от неизменност. Трябва да се пазиме на най-високо равнище, което не вършим задоволително постоянно. Това води до основаване на положения ", сподели Клоп.
 Манчестър Сити за втора поредна година е с най-високи доходи във футбола
Манчестър Сити за втора поредна година е с най-високи доходи във футбола

Вижте цялото класиране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР