Мениджърът на Манчестър Юнайтед смята, че отборът му е отговорил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед смята, че отборът му е отговорил
Коментари Харесай

Солскяер: Може да сме се превърнали в по-добър отбор по-бързо, отколкото много хора са очаквали

Мениджърът на Манчестър Юнайтед счита, че тимът му е дал отговор на критиците, откакто надвиши упованията и се включи в борбата за този сезон. Малцина чакаха " алените дяволи " да са в тази позиция след проблемите и непостоянните изяви последните години.

" Направихме огромни крачки, само че не мога да се връщам обратно и да мисля за това какъв път сме минали, какъв брой надалеч бяхме от Ливърпул и Ман Сити, по какъв начин бяхме 12 точки зад Лестър в борбата за място в топ 4. Трябва да гледаме по какъв начин да станем още по-добър тим ", показа Солскяер.

" Може да сме се трансформирали в по-добър тим по-бързо, в сравнение с доста хора са очаквали. След това упованията порастват, стартира да се приказва повече и ще забележим дали може да останем съсредоточени върху това, което е значимо, а то е да играем добре. След това резултатите ще дойдат ", добави той.

Норвежецът разяснява и напредъка в нападението на тима: " Много сме удовлетворени от метода, по който сътворяваме положения и нарасналата успеваемост. Трябва да подобрим и играта в отбрана. Ние сме добре проведени, само че някои неточности в дребни елементи ни костват точки ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР