Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник знае какво предизвикателство

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник знае какво предизвикателство
Коментари Харесай

Рангник: Хората смятат Ливърпул за фаворит срещу нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник знае какво предизвикателство го чака при гостуването на Ливърпул. Германецът приказва за състава на мърсисайдци, сънародника си Юрген Клоп, който познава от дълго време, както и за Бруно Фернандеш, който претърпя лека злополука.

"Както споделих след мача с Норич, би трябвало да сме по-компактни и да намерим верния баланс сред владеенето на топката и работата ни в отбрана. По-компактни, по-агресивни. Трябва да покажем това на следващия ден против един от най-хубавите, може би най-хубавият тим. Въпреки че евентуално сме новобранци за доста хора, знаем, че в случай че вдигнем равнището си, можем да играем доста мощно и тогава ще имаме късмет за трите точки. Това е упоритостта и задачата ни за на следващия ден ", разяснява Рангник.

Германецът изясни, че Бруно Фернадеш е добре физически: "Той тренира с тима. Инцидентът се е случил по пътя към "Карингтън ". Доколкото знам, никой не е потърпевш. Той е добре и ще бъде на линия за на следващия ден. Варан беше на тренировката, само че тренира независимо. По отношение на контузените играчи обстановката е същата. "

От думите на Рангник се схваща, че той няма да може да разчита на Фред, Скот Мактоминей, Люк Шоу и Едисон Кавани, които са с контузии.

Interim manager Ralf Rangnick has confirmed that five Manchester United players will miss out on their trip to Anfield to face Liverpool in the Premier League.
— Sportskeeda Football (@skworldfootball)
"Клоп е един от най-хубавите, евентуално най-хубавият треньор. Не единствено в този момент, само че и през последните няколко години. Не е инцидентно това, което се случи. Той докара верните играчи, отърва се от други. Затова те са там, където са. Не мога да кажа какво въздействие съм имал върху тези играчи, само че в огромен клуб като Ливърпул има шестима футболисти, с които съм работил. Става дума за сходни хрумвания за футбола. Юрген и аз се познаваме отдавна. Знам по какъв начин желае да играе. Това, че има шестима мои някогашни играчи не е случайност ", съобщи немският управител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР