Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник нямаше обяснение как тимът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник нямаше обяснение как тимът
Коментари Харесай

Рангник: След като създадохме толкова положения, трябваше да спечелим

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник нямаше пояснение по какъв начин отборът му не съумя да стигне до успеха в семейството си на Уотфорд. " Червените дяволи " тотално надиграха своя противник и насочиха 22 удара към вратата му, само че по този начин и не съумяха да се разпишат и срещата приключи 0:0. Германецът съобщи, че при толкоз основани положения, играчите му би трябвало да победят, само че в действителност това не се случи, а отборът му изпусна нови две точки.

" Отново възприятието е, че изпуснахме две точки, които елементарно трябваше да спечелим. Направихме всичко вярно, като се изключи отбелязването на гол. И в двете полувремена имахме задоволително благоприятни условия. Но не се получи и по тази причина, не за пръв път, изпускаме значими точки във значим мач. През първата част имахме четири чисти положения, като най-малко едно или две от тях трябвше да се трансфорат в гол. Същото бе и през втората част. В последна сметка става дума за успеваемост, за това да бъдеш безукорен пред гола, само че при нас не се получава в следващ дуел. Иначе имахме цялостен надзор над мача. Съперникът имаше един или два удара, само че като цяло ги надиграхме изцяло ", счита Рангник.

" Трудно е да дам пояснение за какво вършим толкоз пропуски. Работата на треньорите е да оказват помощ на тима да сътвори задоволително голови благоприятни условия. Ако имахме единствено две-три положения, тогава щях да се запитам къде бъркам и какво мога да подобря, с цел да създадем повече шансове. С толкоз положения, колкото имахме през днешния ден, трябваше да спечелим този мач ", добави германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР