Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, че очаква от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, че очаква от
Коментари Харесай

Ралф Рангник: Изненадан съм от по-слабите отбори във Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, че чака от своя отбор да завоюва гостуването си на Астън Вила в дуел от 22-ия кръг на британската Висша лига. Двата тима ще се изправят един против различен на следващия ден от 19:30 часа.

" Поне в този момент знаем от опит против какво ще се надигнем. Знаем, че ги победихме и в този момент би трябвало да покажем най-хубавото си показване, с цел да спечелим още веднъж на " Вила Парк ". Изненадаха ме по-слабите тимове във Висшата лига, които са доста добре физически, тактически и организационно готови. Можеш да загубиш тези мачове против тях.

В Германия, когато някой от топ тимовете озлезе против подобен отбор, то нормално печели или най-малко в осем или девет от 10 случая. Ние към момента сме в развой на развиване и съм наясно, че нещата няма да се получат за една нощ, само че се надявам да създадем няколко по-бързи крачки.

Един треньор в никакъв случай не е толерантен и постоянно искаш нещата да се случват по-бързо. Надявам се Роналдо да е на линия. Той тренира през вчерашния ден за пръв път, Магуайър от два дни. Ще изчакаме и днешната подготовка и тогава ще забележим дали ще са подготвени за мача на следващия ден ", сподели Рангник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР