Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник, че очаква от своя

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник, че очаква от своя
Коментари Харесай

Рангник: Сега поне знаем срещу какво се изправяме, ние сме все още в развитие

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник, че чака от своя отбор да се показа по най-хубавия метод и да завоюва утрешното си посещение на Астън Вила, Той добави, че в този момент е наясно против какъв отбор се изправя, защото двата тима се срещнаха единствено преди няколко дни за Купата на Англия и “червените дяволи ” завоюваха с минималното 1:0, въпреки и да не убедиха изцяло в своето предимство.

“Поне в този момент знаем от опит против какво ще се надигнем. Знаем, че ги победихме и в този момент би трябвало да покажем най-хубавото си показване, с цел да спечелим още веднъж на “Вила Парк ”. Дали съм сюрпризиран от Премиър лийг? Не бих споделил, по-скоро е това, което чаках. Изненадаха ме по-слабите тимове, които са доста добре физически, тактически и организационно готови. Можеш да загубиш тези мачове против тях. В Германия, когато някой от топ тимовете озлезе против подобен отбор, то нормално печели или най-малко в осем или девет от 10 случая. Ние към момента сме в развой на развиване и съм наясно, че нещата няма да се получат за една нощ, само че се надявам да създадем няколко по-бързи крачки. Един треньор в никакъв случай не е толерантен и постоянно искаш нещата да се случват по-бързо. Надявам се Роналдо да е на линия. Той тренира през вчерашния ден за пръв път, Магуайър от два дни. Ще изчакаме и днешната подготовка и тогава ще забележим дали ще са подготвени за мача на следващия ден ”, съобщи Рангник.

Манчестър Юнайтед гостува на следващия ден на Астън Вила от 19:30 българско време. “Червените дяволи ” са на седмо място в класирането с 31 точки от 19 мача. Астън Вила е 14-и с 22 точки също от 19 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР