Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че няма

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че няма
Коментари Харесай

Солскяр не се притеснява за поста си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр съобщи, че няма потребност от уверения от управлението на клуба по отношение на поста си, макар слабите резултати на “червените дяволи ” от началото на сезона.

Юнайтед се показва неубедително под управлението на Солскяр през тази акция, като след осем кръг във Висшата лига тимът заема 12-та позиция в класирането с едвам 9 точки, което провокира клюки, че норвежецът може да бъде освободен от поста си. “Във всичките ми диалози с Ед Уудуърд и притежателите сме говорили, че аз имам контракт за три години. Правим дълготрайни проекти. Нямам потребност от уверения, тъй като съм изгубил един или два мача. Започнахме с избран проект и точни хрумвания за нови попълнения. Убеден съм на 100 %, че структурата в клуба е точната, тъй като постоянно мениджърът има последната дума ”, разяснява Солскяр.

В неделя за Манчестър Юнайтед следва домакинство на огромния противник и водач в класирането Ливърпул. “Те са в страхотна серия. Ние просто ще би трябвало да удържим фронта при техните мощни моменти, тъй като те разполагат с класни играчи. Ние обаче сме Манчестър Юнайтед и също разполагаме с положителни футболисти. Трябва да отговорим на предизвикването и тъкмо в такива мачове да демонстрираме качествата си. Мисля, че мачът ще бъде отворен, което подхожда на нашия жанр ”, показа треньорът на “червените дяволи ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР