Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че е
Коментари Харесай

Солскяр: Юнайтед винаги ще е желана дестинация

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр съобщи, че е убеден, че доста играчи ще желаят да се причислят към “червените дяволи ” това лято, без значение дали тимът ще успее да се класира за Шампионската лига.

Шансовете на Юнайтед да приключи сезона във Висшата лига в топ 4 наподобяват минимални след тъждество с Челси в последния кръг, само че Солскяр нямам доверие, че това ще се отрази на трансферните проекти на клуба. “Все още имаме късмет да играем в Шампионската лига през идващия сезон, тъй че ще забележим. Ще се изненадате какъв брой доста сътрудници ни се обаждат, с цел да ни кажат, че техните клиенти биха желали да са част от Манчестър Юнайтед. Клубът притегля играчите, тъй като те знаят какъв капацитет има и че рано или късно ще се завърнем на върха. В момента сме в тежък интервал, само че моята работа и тази на управлението е да променим това. Но постоянно ще има футболисти, които желаят да дойдат тук ”, разяснява Солскяр на днешната си конференция.

“Аз ще имам последната дума за това кой идва и кой си потегля. Имаме постоянни срещи с управлението по отношение на селекцията и съм благополучен от развиването ”, добави норвежкият експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР