Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр отхвърли информациите, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр отхвърли информациите, че
Коментари Харесай

Солскяр: Медиите имат негативна кампания срещу Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр отхвърли информациите, че Пол Погба е трагичен в клуба и желае да напусне „ алените дяволи “, заявявайки, че медиите въздействат отрицателно на френския национал. Наскоро сътрудникът на Погба, Мино Райола, разгласи пред „ The Times “, че 26-годишният футболист има намерение да си тръгне от Юнайтед, до момента в който самият състезател съобщи по-рано в Токио, че „ е пристигнало време за ново предизвикателство “.

Ювентус и Реал Мадрид има интерес към полузащитника и спекулациите доближиха „ алените дяволи “ и на предсезонния им лагер в Австралия преди мача с отбора от локалното състезание Пърт Глори в събота. Погба има още две години от сегашния си договор с опцията за спомагателна, като Солскяр упрекна медиите, че подстрекават слуховете за трансфер на французина.

„ Агентите приказват непрестанно. Както към този момент споделих, не сме получавали досега предложения за него от други клубове “, показа той на конференция в Пърт. „ Това е всичко, което мога да кажа по случая. Има отрицателна акция против Пол – той е топ състезател. Истински експерт, в никакъв случай не съм имал проблеми с него, има златно сърце “, добави норвежкият ментор.

Погба, който мина на „ Олд Трафорд “ от Ювентус за рекордната тогава сума от 89 млн. паунда през август 2016, попадна в „ Отбора на сезона в Премиършип “ през миналия сезон и има 31 гола в 142 мача във всички шампионати за „ алените дяволи “. Но той разочарова почитателите на клуба със своите непостоянни изяви и серия от посредствени представяния през предишния сезон, които доближиха своята кулминационна точка в последния кръг против Кардиф, когато французинът замени реплики с гневни последователи на Юнайтед.

От клуба разгласиха видео, в което отборът се разхожда по улиците на Пърт, само че мощният саундтрак на електронна музика не съумя да прикрие размяната на реплики сред Погба и съотборника му Джеси Лингард. Централният бранител Виктор Линдельоф се намеси в обстановката, като съставът продължи със своята разходка, само че това провокира нова вълна от клюки – този път за спор по време на лагера.

Солскяр отвхърли и тази информация. „ Например, Джеси и Пол вървят един до различен и това е обяснено като пердах сред двамата. Знам, че сте тук, с цел да продавате своите истории и да си вършите работата, само че няма никакъв проблем сред двете момчета. Те са експерти, а подготовката ни дотук върви повече от сполучливо “, приключи той. Юнайтед откриват акцията си във Висшата лига вкъщи против Челси на „ Олд Трафорд “ на 11 август. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР