Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр нападна остро медиите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр нападна остро медиите
Коментари Харесай

Солскяр: Медиите говорят откровени лъжи за мен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр атакува остро медиите във Англия, които все по-често спекулират, че норвежецът е пред уволняване. “Червените дяволи ” се показват едва от началото на сезона и непрекъснато се появяват информации, че Солскяр ще бъде сменен, само че треньорът на Юнайтед отхвърли слуховете за бъдещето си.

“Всичко е наред, няма никакъв проблем. Понякога се дръзвам на историите за неща, които съм бил споделил – най-малко узнавам кои са източниците, които не са никакви източници, а откровени неистини. Разговарям със притежатели по няколко пъти в седмицата. Ние сме работа в напредък, построяването на тима, което започнахме. Разбира се, че не сме щастливи със сегашната си позиция, само че продължаваме да работим. Правим прекалено много равенства и това не ми харесва, нито пък загубите. Футболът е игра на резултати и знаем, че би трябвало да се представяме по-добре ”, съобщи Солскяр на конференцията преди дуела с Тотнъм на следващия ден вечер.

На “Олд Трафорд ” ще се завърне някогашният управител на отбора Жозе Моуриньо, който към този момент е отпред на “шпорите ”, а Солскяр чака почитателите на Юнайтед да одобряват португалеца топло. “Той ще получи доста положително посрещане, нашите почитатели са същинска горделивост за клуба. Те помнят интервала му тук и по какъв начин той завоюва титли с тима. Убеден съм, че той ще бъде посрещнат добре от почитателите, клуба, щаба, от всички ”, добави Солскяр.

Норвежкият експерт разкри, че звездата на отбора Пол Погба сигурно пропуща утрешния дуел. “Пол не е подготвен, има потребност от още малко работа, преди да се завърне. Вече тренира, тъй че ще забележим по кое време ще е подготвен ”, изясни Солскяр, който добави, че други двата централни халфове – Скот Мактомини и Неманя Матич са под въпрос и ще се реши в последния миг дали ще бъдат в групата.

Манчестър Юнайтед приема Тотнъм на следващия ден от 21:30 часа българско време. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР