Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви преди днешното

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви преди днешното
Коментари Харесай

Солскяер: Ако си в Ман Юнайтед и ти харесва да губиш, значи си на грешното място

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи преди днешното дерби с Челси в Лондон от Висшата лига, че доста мъчно се помирява със загубите. " Ако си в Ман Юнайтед и ти харесва да губиш, значи си на неверното място. Не демонстрирам разочарованието си колкото Бруно, да речем, само че мисля, че може би съм индивидът, който най-трудно в клуба се помирява със загубите. евентуално не сте го виждали, само че някои от играчите - да ", показа норвежкият експерт, представен от Goal.com.

В същото време Солскяер поддържа решението на немския си сътрудник Томас Тухел, който неотдавна смени Франк Лампард като управител на Челси, да смени в 75-ата минута против Саутхамптън калъм Хъдсън-Одой, откакто го бе пуснал в игра на полувремето. Челси приключи 1:1 като посетител със " светците " преди седмица.

" Томас е от треньорите, които обичат футбола, знае какъв футбол желае и приготвя доста добре тимовете си за всеки мач. Резултатите са най-важни за мениджърите и в случай че видиш, че нещо би трябвало да се промени - променяш го. Трябва да взимаш някои сложни решения, тъй като в последна сметка нещата опират до резултатите. А те опират до мениджъра. Няма значение дали някой е играл 75 минути или 30 минути ", разяснява Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР