Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че е
Коментари Харесай

Солскяер: Юнайтед винаги ще е желана дестинация

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че е убеден, че доста играчи ще желаят да се причислят към “червените дяволи” това лято, без значение дали тимът ще успее да се класира за Шампионската лига.

Шансовете на Юнайтед да приключи сезона във Висшата лига в топ 4 наподобяват минимални след тъждество с Челси в последния кръг, само че Солскяер не има вяра, че това ще се отрази на трансферните проекти на клуба.

“Все още имаме късмет да играем в Шампионската лига през идващия сезон, тъй че ще забележим. Ще се изненадате какъв брой доста сътрудници ни се обаждат, с цел да ни кажат, че техните клиенти биха желали да са част от Манчестър Юнайтед. Клубът притегля играчите, тъй като те знаят какъв капацитет има и че рано или късно ще се завърнем на върха. В момента сме в тежък интервал, само че моята работа и тази на управлението е да променим това. Но постоянно ще има футболисти, които желаят да дойдат тук”, разяснява Солскяер.

“Аз ще имам последната дума за това кой идва и кой си потегля. Имаме постоянни срещи с управлението по отношение на селекцията и съм благополучен от развитието”, добави норвежкият експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР