Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Оле Гунар Солскяер сподели, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Оле Гунар Солскяер сподели, че е
Коментари Харесай

Оле призна: Хендерсън не е от търпеливите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Оле Гунар Солскяер показа, че е впечатлен от изявите на Дийн Хендерсън в тренировките на отбора, само че призна, че младият пазач надалеч не е от търпеливите, във връзка с игровото си време.

Талантът, който е артикул на школата на “червените дяволи”, е в борба с Давид Де Хеа за титулярното място под рамката на вратата и към този момент записа 10 мача екипа на отбора от началото на сезона, само че единствено два в Висшата лига. Испанецът пък бе залят от рецензии след несигурното си показване и позволените три гола при равенството с Евертън в събота вечер.

“Дийн игра добре, когато получаваше късмет. Вече е по-зрял и се разви като състезател. Знам, че не е изиграл толкоз мачове, колкото през предходната година, само че може да се види във всеки от тях и във всяка подготовка, че се усъвършенства. Той работи в разнообразни аспекти от своята игра, беседваме и съм впечатлен от отношението му. Но не е най-търпеливият човек, несъмнено. Той желае да играе във всяка среща, тъй като знае, че се показва добре откогато се завърна при нас,” разяснява норвежецът.

След това Солскяер разяснява и различен състезател, чието показване провокира мнения напоследък - Мейсън Грийнууд. Острието направи съществено усещане във втората част на предходната акция и приключи с цели 17 гола, само че през тази година не може да доближи тези стандарти, въпреки че в избрани мачове се показва на високо равнище.

“Мейсън бе друга класа против Евертън и мисля, че игра ужасно. Просто не съумя да вкара гола, който това показване заслужаваше. Той израсна и узря доста. Сега работи с някои от най-хубавите нападатели в страната, учи се от тях и играе в действителност добре,” приключи коментара на своите играчи експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР