Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че има

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че има
Коментари Харесай

Солскяер може да пусне като титуляр 17-годишен талант срещу Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че има възможност да пусне като титуляр в първия мач от сезона във Висшата лига против Челси нападателя Мейсън Грийнууд. Днес 17-годишният гений започва от първата минута в контролата с Лийдс (4:0) и означи дебютния си гол за мъжкия състав на клуба.

“Доволни сме от гола, който вкара. Важно е за нападателите да бележат. Казвали сме и знаем, че е кадърен да вкарва попадения, само че това, което му е първо, може би ще смъкна товара от раменете му. С такива придвижване и ловкост това младо момче ще стане доста добър състезател. Може да играе на всяка една от четирите предни позиции, той е футболист по природа. Добър е с левия си крайник, само че може да играе на всички места в офанзива. Талантливо момче е и има всички шансове да успее като състезател на Манчестър Юнайтед. Ако се защищити от травми и се държи професионално, съм убеден, че ще се възползва от шанса си, тъй като всичко при него е налице.
Mason Greenwood is in contention to start Manchester United's opening game against Chelsea.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 17, 2019
Дали има късмет да играе против Челси? Да, има късмет да стартира като титуляр в този мач, несъмнено. Той е повече от кадърен и постоянно ще бъде във и към полето, създавайки благоприятни условия за гол. Не бих споделил, че не е допустимо. Има добра възможност, в случай че продължава по този начин. Трудно е да държиш настрани играчи, които се показват добре”, разяснява Солскяер на конференцията след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР