Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер приветства новината, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер приветства новината, че
Коментари Харесай

Солскяер привества завръщането на феновете и обяви: Искаме да изградим увереност

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер приветства новината, че най-сетне над 10 хиляди почитатели ще могат да участват „ Олд Трафорд “, което ще се случи за пръв път от март предходната година.

„ Червените дяволи “ одобряват Фулъм в дуел от предпоследния 37-и кръг от Висшата лига във вторник вечерта от 20:00 часа.

Тимът обае загуби последните си две семейства от Лестър и Ливърпул, а второто бе съпроводено с следващи митинги на последователите, които към момента са в обтегнати връзки със притежателите на клуба. Въпреки това Солскяер е надъхан положително към тяхното завръщане и се надява скоро пристрастеностите да понижат.

„ Чакахме този моменти от доста време. Разбира се, не е хубаво, когато почитатели и клуб не са обединени, както се случи в последните няколко домашен мача и изключително този с Ливърпул. Въпреки това се надяваме на положителна атмосфера във вторник, а също по този начин да покажем добър футбол, тъй като точно това е моята работа - да приготвя тима да играе добре и да се любува на това. Важно е още веднъж да стартираме да изпитваме удоволствието от мачовете дружно, тъй като връзките сред почитатели и клуб се отразяват и на показаното на терена. Играчите също са хора и реагират на съществуването на почитатели добре. Надяваме се да им дадем мотив да честват и това е нещото, върху което се фокусираме “, показа Солскяер.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР