Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се зарадва

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се зарадва
Коментари Харесай

Солскяер: Пол Погба и Бруно Фернандеш са чудесен тандем

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се зарадва на равенството при гостуването на Тотнъм в първия мач на отбора след подновяването на сезона в Премиър лийг. " Червените дяволи " губеха на почивката, само че изравниха с гол от дузпа на Бруно Фернандеш (81'), а до края бяха по-близо до трите точки. Пол Погба се включи мощно като запаса и създаде дузпата, с което заслужи похвалите на норвежкия експерт.

" Малко сме разочаровани, че не спечелихме. Футболът е необичайно нещо. Миналата година Тотнъм напълно доминираше против нас в продължение на 40 минути, а през днешния ден се случи противоположното. Удовлетворяващо е обаче, че играхме добре. В първите 25 минути действахме доста постепенно. Погба е измежду най-хубавите футболисти в света и е отлично, че още веднъж е с нас. Той претърпя 10-месечен призрачен сън, само че в този момент е благополучен от завръщането си ", разяснява Солскяер.

" Убеден съм, че всички могат да видя какъв брой гладен за футбол е Пол. Сега тимът е друг от интервала преди травмата му. Ние сме клуб, който желае да има най-хубавите играчи. Погба сподели, че може да направи превъзходен тандем с Бруно Фернандеш ", добави наставникът на " алените дяволи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР