Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бива да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бива да
Коментари Харесай

Солскяер не бива да се разглежда вече като преходна фигура, смята Бербатов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не трябва да се преглежда повече като преходна фигура, само че единствено класиране в топ 4 ще укрепи позицията му в клуба, счита някогашният нападател на “червените дяволи” Димитър Бербатов.

Юнайтед бяха на 5-о място във Висшата лига през март, когато шампионата беше спряно поради пандемията от COVID-19, само че пък и в серия от пет мача без проваляне и единствено на 3 точки от намиращия се на 4-о място тим на Челси. Бербатов, който завоюва две трофеи в Премиършип по време на престоя си на “Олд Трафорд” счита, че норвежецът има поддръжката на хората нагоре в йерархията на клуба. Но с цел да се прекратят спекулациите за бъдещето му, той се нуждае от резултати и създаване на мощен тим.  Бербатов се надява, че през идващия сезон Тотнъм ще може да потвърди себе си “Ще бъде ужасно, в случай че Юнайтед приключи в топ 4”, съобщи Бербатов в обичайното си изявление за Betfair. " Това ще даде убеденост на мениджъра. Всички знаем, че той е подложен на рецензия и напън, хората непрестанно спекулират за неговата позиция, само че това би го утвърдило на заемания пост. Оле не трябва повече да се приема като преходна фигура, тъй като най-малкото е неуважително. Нека покажем нужното уважение”, сподели още някогашният голмайстор.
 Бербатов: Ироничен е методът, по който Ливърпул ще вдигне заслужената купа И както Манчестър Сити чака европейско наказване за присъединяване в шампионатите поради нарушаването на разпоредбите на УЕФА за финансов феърплей, като нищо и 5-ото място в крайното класиране ще се окаже задоволително. Бербатов също по този начин счита, че играчите на Юнайтед би трябвало да се раздадат на най-много в идния мач с Тотнъм, като по този метод слагат началото и на идващия сезон. " Първият мач е толкоз значим. Те би трябвало да сграбчен своя късмет ", сподели Берба, който също игра за " шпорите " от 2006-08. " Ако го създадат, през идващия сезон ще има голяма смяна и тя ще се види лесно”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР