Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер каза, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер каза, че е
Коментари Харесай

Солскяер се присъедини към Клоп: Няма логика доброволно да губим Бруно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че е допустимо да не разреши на Бруно Фернандеш да пътува за мачовете на Португалия от международните квалификации в края на месеца, в случай че полузащитникът ще би трябвало да премине през интервал на карантина при завръщането си в Англия.

Португалия е в "червения лист " на английските управляващи за най-опасни места за разпространяване на ковид и всички, идващи от иберийската страна, би трябвало да преминат през 10-дневен интервал на изолираност. Според новите разпореждания на ФИФА клубовете могат да отхвърлят да пуснат играчи за мачовете на националните тимове, в случай че по-късно те ще би трябвало да бъдат карантинирани.

"Все още не сме говорили по тази тематика, само че няма никаква логичност непринудено да загубим състезател за 10 дни в толкоз значим интервал от сезона поради изолираност ", сподели Солскяер след нулевото тъждество на отбора му с Кристъл Палас нощес.

"Ние сме тези, които заплащат заплатите на играчите. ФИФА ни дава право да ги спрем, тъй че ще бъде съвсем невероятно да пуснем някой да играе в страна от "червения лист " на Англия ", разяснява Солскяер.

Португалия има мачове с Азербайджан, Сърбия и Люксембург на 24, 27 и 30 март, което значи, че Бруно би могъл да пропусне срещите на "червените дяволи " с Брайтън на 3 април и Тотнъм на 10 април. "Искам да мога да разгадавам на Бруно още за мача с Брайтън. Надявам се при започване на април към момента да играем и в Европа, както и за срещата с Тотнъм ", сподели още мениджърът на Манчестър Юнайтед.

В сряда сходен коментар направи и мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, който предизвести, че клубът евентуално ще спре бразилците Алисон Бекер, Фабиньо и Роберто Фирмино, както и португалеца Диого Жота от присъединяване за националните им тимове поради изискуемата карантина.
Премиър лийг 27 кръг, събота 6 март  Манчестър Сити 17:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР