Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер говори пред

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер говори пред
Коментари Харесай

Солскяер преди полуфинала със Сити: Никога не знаеш какво ще измисли Гуардиола!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер приказва пред медиите по отношение на утрешния дуел с Манчестър Сити на полуфиналите в " Карабао Къп ".

Ето какво сподели той:

" Полуфиналът е късмет да отидеш на финала. За този състав би било доста, доста огромна стъпка да вдигне трофея. Той се разви доста в последните 12 месеца, от предходния изгубен полуфинал в шампионата. Уверени сме, в добра форма сме, тъй че няма извинения. Има два тима, които желаят да стигнат до финала. Имахме четири дни от предходния мач с Атън Вила, по този начин се надявам да сме свежи. Сезонът е сложен, само че ние ще ние ще се възползваме от направените до момента ротации.
 Оле желае да се освободи от шестима футболисти на Манчестър Юнайтед
Оле желае да се освободи от шестима футболисти на Манчестър Юнайтед

Желае да си завоюва бюджет за прехвърляния

Важно е да сме със свежи крайници, откакто видяхме какъв брой свежи и бързи бяха играчите на Сити в мача с Челси. Това са два тима, които желаят да продължат напред, два тима, които се почитат взаимно. Срещу Челси за тях не беше най-важно да владеят топката, бяха по-контраатакуващо настроени, тъй че би трябвало да го имаме поради.

Никога не знаеш каква скица ще измисли Гурадиола, само че сигурно би трябвало да се защитаваш добре против Ман Сити. Трудно е да задържиш топката в тяхната половина. Трябва да бъдеш самоуверен, стилен, да вярваш на играчите си, да преодолееш пресата. Те са един от най-бързите тимове на контраофанзива. Трябва да намерим салдото. В последния мач нямаше някакъв решителен фактор. Може би бе по този начин, тъй като те същото се бяха настроили да играят на контраофанзива ", съобщи Солскяер.
 Пол Погба твърдо решен да напусне Манчестър Юнайтед през лятото
Погба твърдо решен да напусне Юнайтед през лятото

Мино Райола призна, че подобен вид футболисти не могат да бъдат трансферирани през януари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР