Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е доволен от
Коментари Харесай

Солскяер: От доста време сме третият най-добър отбор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е удовлетворен от развиването на отбора през този сезон. " Червените дяволи " имаха съществени проблеми през първата половина на шампионата, само че от началото на годината се показват на високо равнище.

Утре на отбора му следва съдбоносен дуел против Лестър, в който му би трябвало една точка, с цел да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

" Би било доста хубаво да приключим трети. Знам, че след октомври, след паузата за национални тимове тогава, сме на трето място по точки. Разбира се, желаеме да сме измежду елита на Европа и да играем в Шампионската лига, съобщи Солскяер. - На там сме се запътили с този тим. Трябва да продължим да се развиваме и да знаем, че това е единствено една стъпка по пътя. "

Solskjaer outlines United’s plans to finish third in Premier League and win Europa Leauge https://t.co/YPgrTvbVlR #MUFC #ManUTD #United pic.twitter.com/KiGzYJCs8j
— Man Utd Fans (@manutdnewsonly) July 25, 2020
" Надявахме се последния кръг от сезона да сме в позиция да имаме потребност от победа над Лестър, с цел да ги изпреварим. Мисля, че споделих това още през януари. Това беше задачата и в този момент сме тук. Чувстваме се добре преди този мач. Трябваше да настигнем някои тимове като точки и голове и момчетата направиха това, което се изискваше.

В идентична позиция сме с другите тимове, усещайки резултата на дългия сезон, само че сме подготвени. Доказахме през последните седмици, че сме един от тимовете, който е в най-хубава физическа форма ", сподели още норвежецът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР