Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе изключително доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе изключително доволен
Коментари Харесай

Солскяер след драмата с Виляреал: Такива неща се случват на Олд Трафорд, Де Хеа е най-добрият вратар в света

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе извънредно удовлетворен след успеха с 2:1 над Виляреал в група " F " на Шампионската лига. Успехът пристигна по характерен за " Червените дяволи " метод с гол в добавеното време и наставникът съобщи, че това се е случвало доста пъти на " Олд Трафорд ".
 Кристиано Роналдо с нов връх в Шампионската лига
Кристиано Роналдо с нов връх в Шампионската лига

Португалецът към този момент е с най-вече мачове в шампионата

" Такива неща се случват на " Олд Трафорд ". Случвали са се доста пъти в предишното. В един миг се наложи да забравим за предпазливостта и най-после извадихме шанс. Виляреал е доста твърд противник, сложен за побеждаване. Освен това играехме вкъщи и по тази причина двойно повече искахме успеха. Но в случай че не ги пресираме, те надали ще имат срещу да стоят прибрани в личната си половина ", счита Солскяер.

Той особено похвали вратаря Давид де Хеа, който имаше основна роля за успеха на " Червените дяволи " с няколко страхотни спасявания.

" За благополучие разполагахме с най-хубавия вратар в света довечера. Давид беше приказен. През второто полувреме противникът повече задържаше топката и справедливо поведе. Де Хеа имаше мъчно лято след финала в Лига Европа. Отиде на Евро 2020, само че не записа и мач. След това се върна двойно по-мотивиран и с по-голяма работна нравственос, което ми харесва. В този мач той получи заслужени овации, тъй като ни избави ", призна норвежецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР