Мениджърът на Манчестър Юнайтед не даде допълнителна информация за състоянието

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед не даде допълнителна информация за състоянието
Коментари Харесай

Тен Хаг за Марсиал: Вижте статистиката му

Мениджърът на Манчестър Юнайтед не даде спомагателна информация за положението на Маркъс Рашфорд, откакто по-рано през днешния ден от клуба оповестиха, че той няма да е разполагаем за идващите няколко мача на клуба. Нидерландецът въпреки всичко е убеден, че ще има нападателя за края на сезона. Наставникът обаче подчертава върху положителното показване на Антони Марсиал, който неотдавна се завърна на терена след дълготрайно лечение на травма и преди няколко дни се разписа при семейството на Евертън за успеха с 2:0. Утре “червените дяволи ” ще одобряват на своя “Олд Трафорд ” Севиля в първи дуел от четвъртфиналите в Лига Европа.
 Рашфорд ще пропусне идващите няколко мача на Манчестър Юнайтед Рашфорд ще пропусне идващите няколко мача на Манчестър Юнайтед
“Не би трябвало да насилваме нещата и ние внимаваме, несъмнено. Голямо преимущество е още веднъж да имаме разполагаем Антони Марсиал, само че желаеме последователно да го вкараме в игра, той да свикне с футбола на високо равнище и интензитета, само че против Евертън се оправи добре. Посочвам ви статистиката, която споделя, че когато той е на терена, времето, което му е належащо за гол, е доста по-малко от това на всички останали играчи в отбора. Срещу Брентфорд атакуващите играчи се оправиха добре и за това взехме решение да запазим същата групировка против Евертън, само че той към този момент е подготвен да стартира от първата минута, ” съобщи Тен Хаг.
 Кандидатите-купувачите за Манчестър Юнайтед са получили противоположна връзка, ясна е идната стъпка в процеса Кандидатите-купувачите за Манчестър Юнайтед са получили противоположна връзка, ясна е идната стъпка в процеса
След това някогашният ментор на Аякс разяснява и задоволството си от завръщането на Кристиан Ериксен, който се появи на терена против “карамелите ” през уикенда, откакто лекуваше контузия от януари. Освен това той още веднъж ще има разполагаем Каземиро, откакто бразилецът пропусна последните няколко дуела на Манчестър Юнайтед в Премиър лийг заради наказване.

“Балансът в халфовата ни линия бе в действителност добър, когато имахме разполагаем Каземиро, Кристиан Ериксен и Бруно Фернандеш. Особено Каземиро и Ериксен се сработиха доста добре. Ериксен оказва помощ и на Каземиро в прехода от защита в нахлуване, само че също по този начин основава положения в предни позиции. Мисля, че има седем или осем асистенции в шампионата и това демонстрира какъв брой е значим за нас, ” съобщи Тен Хаг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР