Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че няма да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че няма да
Коментари Харесай

Няма да има почивка за Лукаку

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо съобщи, че няма да дава отмора на нападателя Ромелу Лукаку в скоро време. Белгиецът се намира в чудесна форма от началото на сезона, като е осъществил 10 гола в 9 мача във всички шампионати.

" Докато Златан Ибрахимович не се завърне в игра, няма по какъв начин да ротирам нападателите, изключително и до момента в който употребявам Рашфорд като титуляр на друга позиция ", сподели Моуриньо пред клубния уебсайт.

" Лукаку е напреднал доста, само че не мисля да приказвам за това. Няма да бъде почтено да сподели, че напредъкът му е единствено през последните няколко месеца, в които е в клуба. Той взима всяка опция с две ръце, прави малко по малко и напредъкът му в последните години е голям ", сподели Моуриньо.

Португалецът работи с Лукаку дружно в " Челси ", само че напълно закратко, откакто реши да го даде чартърен първо в 'Уест Бромич Албиън ", а по-късно и да го продаде на " Евертън ".

" Знам, че неговата фантазия постоянно е била да бъде на подобен стадий от кариерата си, на какъвто е и сега. Той желае да реализира триумфи ", добави Моуриньо.

" Манчестър Юнайтед " излиза по-късно през днешния ден на " Олд Трафорд " против последния в класирането на Висшата лига " Кристъл Палас ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР