Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че не е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че не е
Коментари Харесай

Моуриньо: Не съм обнадежден, че ще привлечем някого

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че не е изключително окуражен по отношение на възможностите на клуба да притегли нови попълнения преди края на летния трансферния прозорец, който за британските отбори затваря довечера - в 19.00 часа българско време. До момента „ алените дяволи “ взеха трима нови – бразилския халф Фред, португалският защитник Диого Далот и вратарят Лий Грант, като Моуриньо продължава да упорства за централен бранител. Въпреки многото спекулации в последните седмици за Хари Магуайър от Лестър и Тоби Алдервайрелд от Тотнъм, от управлението на Юнайтед към момента не са съумели да доведат нов защитник на Олд Трафорд.

„ Трансферният прозорец затваря през днешния ден и към този момент е време да спра да мисля за него. Не съм убеден, че ще успеем да притеглим някого, по тази причина би трябвало да се концентрирам върху играчите, с които разполагам и идните ни мачове “, разяснява Моуриньо преди старта на сезона във Висшата лига.

В петък „ алените дяволи “ откриват акцията с домакинство на Лестър. „ Това е значим мач за нас и сме готови за него. Нашето предпочитание бе да имаме още няколко дни преди първия ни мач, само че програмата е такава “, добави португалският експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР