Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е възможно

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е възможно
Коментари Харесай

Моуриньо загатна, че Ибрахимович ще остане в "Юнайтед"

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо съобщи, че е допустимо Златан Ибрахимович още веднъж да облече екипа на " алените дяволи ". Шведският нападател, който през октомври ще навърши 36 години, се възвръща от тежка травма в коляното.

Рехабилитацията му протича в базата на отбора в Манчестър, макар че договорът му не беше възобновен след края на предишния сезон.

" Може би той ще остане с нас. Няма контракт, само че е по-близо до Манчестър ", сподели португалецът преди дуела на за Суперкупата на Европа против " Реал " (Мадрид). Срещата на националния стадион " Филип II " стартира в 21.45 ч. българско време.

 Моуриньо загатна, че Ибрахимович ще остане в
© Associated Press

Ибрахимович беше водещият голмайстор за " Юнайтед " през предишния сезон с 28 попадения в 46 мача. Той се намираше в отлична форма, само че повреди кръстни връзки в реванша с белгийския " Андерлехт " от четвъртфиналите на Лига Европа през април.

Шведът беше опериран в Съединени американски щати, като прогнозите са, че той ще бъде отвън игра до края на календарната година. В контракта на нападателя имаше алтернатива за удължение с още един сезон, само че травмата накара управлението на клуба да не я задейства.

Ибрахимович даде обещание в края на април да се завърне " по-силен от всеки път ". Той е уверен, че не е завършил с огромния футбол и съобщи, че даже би играл на един крайник, в случай че би трябвало.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР