Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо доволен от развитието на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че е удовлетворен от постигнатото от неговите играчи и добави, че клубът не е бил подготвен да реализира триумфи, когато го е назначил през 2016 година.
Португалецът размени на поста Луис ван Гаал и досега завоюва Купата на Лигата, Лига Европа и трофея Къмюнити Шийлд през първия си сезон отпред, а през сегашния втори класира тима за финала за Купата на Англия.

" Знаех в какъв клуб пристигам. Знаех и какво е да отидеш в клуб, който е подготвен да печели титли, и да нанесеш единствено последни корекции. Случаят на Юнайтед обаче бе напълно различен. Собствениците знаеха това. Директорът също. Така че въпросът към мен бе дали съм подготвен да поема подобен клуб на стадия от кариера ми, на който бях. Моят отговор беше " да ", тъй като аз обичам да се понечвам с нови работи. Знаех, че когато дойда, няма да имам мигновен триумф. Но, все пак, към този момент спечелихме три трофея, играхме три финала, в този момент сме на четвърти, тъй че това не е неприятно като достижение ", сподели Моуриньо.

Манчестър Юнайтед е напът да приключи на второ място във Висшата лига през този сезон - най-хубавото показване на отбора, откогато сър Алекс Фъргюсън го напусна през 2013 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР